Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Încă o fabrică își va închide porțile

0 505

Fabrica Nestle își va încheia activitatea în România. Unitatea de producție se va închide în acest an, la finalul lunii mai.

Digi24 anunță că marea companie Nestle va închide fabrica de la Timișoara până la finalul lunii mai. Managerul Nestle pe România a declarat că în spatele acestei decizii stau motive financiare și de competitivitate. În prezent, în fabrica de la Timișoara, cumpărată de Nestle în anul 2000, lucrează 388 de angajați, iar alți 30 lucrează în centrul de servicii financiare al companiei, însă aceștia nu vor fi afectați de această decizie, notează tot cei de la Digi24.

„Închiderea unității de producție din Timișoara este o decizie extrem de dificilă, luată după analize amănunțite și după implementarea tuturor alternativelor. Pe plan local, Nestlé își desfășoară activitatea pe o piață care trece printr-o perioadă de schimbări rapide, caracterizată de noi tipare de consum și deficit de muncă, într-un mediu competitiv. Analizăm toate opțiunile pentru a oferi sprijinul necesar colegilor noștri. Prioritatea noastră constă în atenuarea acestei schimbări în raport cu angajații noștri”, a declarat pentru Profit.ro, sursă citată de Digi24, Leszek Wacirz, Country Manager Nestlé România.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More