Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Încă o femeie cercetată pentru contrabandă. Ţigări netimbrate ridicate dintr-un magazin

0 542

O femeie este cercetată pentru contrabandă cu tutun. Poliţiştii au ridicat ţigări de aproximativ 6.300 de lei.

Conform IPJ Maramureş, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au identificat încă o persoană care deţinea ţigări de contrabandă în vederea comercializării. Aceasta a fost prinsă în flagrant ieri, 29 octombrie, în timpul activităţilor desfăşurate pentru prevenirea şi combaterea contrabandei cu tutun.

Femeia deţinea în incinta unui magazin situat pe raza oraşului Baia Sprie, tutun şi ţigări, netimbrate sau de provenienţă ucraineană, susceptibile a proveni din contrabandă. Marfa, în valoare de aproximativ 6.300 de lei, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de contrabandă și deținere în afara unui antrepozit fiscal a produselor accizabile supuse marcării, în vederea identificării tuturor persoanelor participante la activitatea infracţională şi a tragerii acestora la răspundere penală.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More