Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Încă o lună până la B`ESTFEST 2013! Mai ai timp să cumperi bilete la preţuri promoţionale

0 49

poster-festival-bestfest-iulie-2013
A şaptea ediţie B`ESTFEST se va desfăşura în weekendul 5 – 7 iulie în Parcul Tunari din Bucuresti. Până acum au fost confirmaţi următorii artişti: Texas, Nas, Chase & Status, The Heavy, Nneka, Enter Shikari, Biohazard, Soilwork sau Noisia, dar şi trupe autohtone că Viţa de Vie, Vamă, Subcarpati, Electric Fence, Comă, ROA.

Până pe 30 iunie se vor putea achiziţiona abonamente pe cele 3 zile la preţul de 150 de lei. În perioada 1-7 iulie preţul abonamentelor va fi de 199 de lei. S-au pus în vânzare bilete şi pentru o singură zi: până în 30 iunie vor costa 70 de lei, iar din 1 iulie 99 de lei. Abonamentele sau biletele pot fi achiziţionate de pe site-ul www.myticket.ro şi din reţeaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzică, Librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului, precum şi de la casele de bilete special amenajate la intrarea în spaţiul de festival.

Situat pe malul lacului Pasărea, pe islazul comunei Tunari, la doar câteva minute de centrul Capitalei, B’ESTFEST Park este un mic colţ de rai ce se transformă în fiecare an într-un oraş miniatural, gazda perfectă pentru zeci de mii de tineri dornici să experimenteze adevărata atmosfera de festival.

Zeci de ore de muzică live, jocuri, expoziţii, ateliere, zone de relaxare sau sporturi… mai mult sau mai puţin extreme, diferiţi comercianţi şi felurite preparate culinare sunt doar câteva dintre elementele care au transformat B’ESTFEST Summer Câmp într-unul dintre cele mai aşteptate evenimente muzicale ale verii.”, descriu organizatorii pe pagina oficială, cele trei zile de festival.

 

sursa foto: www.infomusic.ro

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More