Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Încă o spargere în Maramureș. Hoții au răvășit casa și au plecat cu bunuri de peste 10 mii de lei

0 502

O femeie a fost victima hoților. Aceștia i-au întors casa pe dos și au plecat cu mai multe bunuri. Din fericire, au fost prinși în scurt timp.

Potrivit IPJ Maramureș, oamenii legii au fost sesizaţi, au intervenit de urgenţă şi în doar două ore, operativitatea şi profesionalismul poliţiştilor din Asuaju de Sus s-au transformat în bucuria  recuperării unor bunuri cu un prejudiciu mare.

Practic infracţiunea a fost reclamată marţi, 30 aprilie, imediat după ce o femeie a observat că locuinţa i-a fost răvăşită şi îi lipsesc mai multe bunuri. Primele verificări ale poliţiştilor au relevat că furtul s-ar fi putut comite în perioada 25 – 30 aprilie, iar valoarea prejudiciului a fost estimată la 14 000 de lei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat şi au demarat activităţile specifice în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului. În doar două ore de la sesizare, măsurile întreprinse şi operativitatea cu care s-a acţionat au dus la identificare a trei tineri bănuiţi de comiterea faptei. Aceştia au fost depistaţi de poliţişti pe raza localităţii Urmeniş, unde a fost găsită şi o parte importantă din bunurile sustrase. O altă parte a fost recuperată ieri de poliţişti, de pe raza localităţii Sălsig.  Toate au fost restituite proprietarei.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestora.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More