Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Încă o victimă a căldurii: băiat înecat la scăldat

0 55
Foto:Arhiva Someseanul
Foto:Arhiva Someseanul

Tragedie fără margini pentru o familie din Sălaj. Băiatul lor, în vârstă de 13 ani, și-a pierdut viața după ce a fost înghițit de ape.

Încercând să scape de căldura dogoritoare de afară, un băiat de 13 ani, împreună cu un prieten, au ales să se răcorească la scăldat, la un lac aflat între localitățile Bobota și Zalnoc, în județul Sălaj.

La un moment dat însă, băiatul de 13 ani a fost prins într-un vârtej și a fost înghițit de ape, fără să mai poată ieși la suprafață. Degeaba a așteptat prietenul lui ca băiatul să apară deasupra apei în viață, lucrul acesta nu s-a mai întâmplat.

Imediat au fost alertate autoritățile, pompierii din Șimleu Silvaniei intervenind la fața locului cu o barcă pneumatică. N-a fost însă nevoie de utilizarea bărcii, având în vedere că adâncimea apei depășea doar în anumite locuri 1,5 metri.

Intervenția pompierilor a fost una de scurtă durată, trupul neînsuflețit al băiatului fiind descoperit la câțiva metri de locul unde a fost înghițit de ape.

La fața locului au intervenit și polițiștii, care au deschis o anchetă în acest caz și urmează să elucideze circumstanțele în care a avut loc tragedia.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More