Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Încă o victimă a incendiului din Colectiv a decedat. Bilanțul a ajuns la 61

0 60

Bilanțul tragediei naționale în urma incendiului din clubul bucureștean Colectiv a ajuns la 61, după ce duminică seara încă o persoană a încetat din viață.

Este vorba despre o tânără care fusese internată la o clinică din Germania. Femeia, în vârstă de 36 de ani, fusese transportată în Germania de la spitalul Bagdasar-Arseni.

Inițial, transferul acesteia la clinica din Germania nu a fost permis din cauza stării critice în care se afla victima, însă ulterior aceasta a fost transportată. Aici a avut parte de numeroase intervenții chirurgicale, în urma unor complicații digestive, însă în această seară organismul ei a cedat, iar tânără nu a mai avut putere să lupte pentru viața ei.

Ioana Raluca Pănculescu, de profesie psiholog, se afla împreună cu un grup de prieteni în clubul Colectiv. Trupa Goodbye to Gravity era una dintre preferatele tinerei, care a dorit să asiste la lansarea albumului ”Mantras of War”.

În urma incendiului, Raluca a suferit multiple arsuri, însă cele mai grave au fost problemele digestive suferite în urma incidentului.

raluca-panculescu

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More