Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Încă o zi liberă pentru români

0 52

IMG_0192

Vacanța de 1 Mai a românilor ar putea fi mai lungă în acest an. Premierul Victor Ponta a declarat că va ceda presiunilor și va declara și ziua de 2 Mai ca zi nelucrătoare.

“În urma presiunilor la care am fost suspus, cred că o să cedez. Guvernul va declara ziua de 2 mai 2014 drept zi nelucrătoare, care să fie recuperată la o altă dată”, a declarat Victor Ponta duminică seara la România TV.

Asociaţia de Promovare Litoral-Delta Dunării şi Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistice din România au solicitat Guvernului emiterea unui act normativ pentru declararea zilei de vineri 2 mai 2014 ca zi naţională liberă, urmând ca aceasta să fie recuperată în cursul lunii mai.

Victor Ponta spune că va ceda presiunilor și că Guvernul urmează să declare 2 mai 2014 zi naţională liberă, astfel încât să fie asigurate mai multe zile libere cu ocazia sărbătorii de 1 Mai, pentru sprijinirea turismului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More