Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Încă trei furturi din mașini la Baia Mare. Implicat și un tânăr de 16 ani

0 410

Furturile din mașini au tradiție în Baia Mare. Polițiștii au identificat încă două persoane bănuite de acest tip de infracțiune. Una dintre acestea a fost reținută.

Două persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din autoturisme au fost identificate de către polițiștii băimăreni. Una dintre ele a fost reţinută pentru 24 de ore.

Trei dintre furturile sesizate au fost soluţionate de poliţişti prin identificarea autorilor şi recuperarea parţială a prejudiciului creat. Cercetările efectuate de poliţişti au relevat faptul că bănuiţi de comiterea faptelor sunt doi băimăreni: un minor de 16 ani şi un bărbat de 36 de ani. Aceştia au sustras din trei autovehicule, parcate pe străzile Rachetei, Florilor şi Universităţii din municipiu, un laptop şi câte o geantă în care proprietarii aveau diferite sume de bani şi documente personale.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor doi. Reamintim posesorilor de autoturisme să nu lase la vedere, în interiorul acestora, obiecte care atrag interesul infractorilor, de genul poşetelor, borsetelor,  genţilor etc.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More