Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Încă un accident la Dej, în același loc. Întrebare retorică: Oare de câte accidente e nevoie pentru a se lua măsuri? – FOTO/VIDEO

0 110

La doar 48 de ore după ce un șofer din Dej și-a văzut moartea cu ochii după ce s-a răsturnat cu mașina pe strada 1 Mai din Dej, alți doi dejeni au fost implicați într-un accident de circulație la doar câțiva metri distanță.

Accidentul a avut loc în jurul orei 20, în eveniment fiind implicate un autoturism Opel și unul Renault, ambele conduse de doi bărbați din Dej.

”Am și sărit din fotoliu, așa de tare m-am speriat când am auzit bubuitura”, ne-a declarat un bărbat care locuiește chiar în casa lângă care a avut loc accidentul. Acesta ne-a spus că ”unul dintre conducătorii auto, care venea dinspre marginea orașului, a derapat în curbă și a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit de celălalt autoturism. Bine că n-o pățit nimeni nimic, dar noi chiar ne-am săturat. Numai alaltăieri a fost un accident aici, dar câte au mai fost în ultima vreme. Ba un TIR răsturnat în gardul meu, ba o mașină intrată în pod la vecinul. Balustradele astea sunt rupte una-ntruna, degeaba le înlocuiesc, că le rup alții imediat”, a adăugat dejeanul.

Cei doi conducători auto erau singuri în autoturisme, au declarat anchetatorii, care spun că accidentul nu a fost unul soldat cu victime.

Chiar dacă evenimentul rutier a fost unul ușor, cele două autoturisme au fost serios avariate, fiind nevoie să fie remorcate de la locul accidentului.

Ne întrebăm și noi: oare câte accidente rutiere mai trebuie să aibă loc în respectiva zonă de pe strada 1 Mai, până când autoritățile locale vor lua cu adevărat măsuri? 

Curba respectivă de pe strada 1 Mai din Dej este zona unde au avut loc cele mai multe accidente rutiere în ultimii ani din toată regiunea Dejului. Este chiar necesar să moară cineva în acea curbă, sau accidentele soldate doar cu persoane rănite sau pagube materiale nu sunt suficiente pentru a convinge Primăria Dej și factorii responsabili pentru a interveni?

Este adevărat, șoferii poartă cea mai mare vină pentru că apasă prea tare pedala de accelerație, iar filtrele poliției rutiere par că nu sperie pe nimeni. În plus, polițiștii chiar nu pot să stea permanent în acea zonă pentru a-i pedepsi pe vitezomani. Dar asta nu înseamnă că administrația locală nu poate interveni cu praguri de sol sau alte soluții care să aibă rolul de a preveni astfel de nenorociri.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More