Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Încă un bătrân a murit într-un incendiu care i-a cuprins casa

0 45

someseanul-incendiu-casa-locuinta

Un bărbat de aproximativ 80 de ani a murit în această dimineață într-un incendiu care i-a cuprins casa. Bătrânul a murit intoxicat cu monoxid de carbon.

Tragedia s-a petrecut în localitatea bistrițeană Prundu Bârgăului. În urmă cu două zile un alt bătrân, din localitatea clujeană Mociu, a avut aceeași soartă dramatică, după ce casa lui a luat foc.

Bătrânul din Prundu Bârgăului era în casă în momentul în care a izbucnit incendiul, dar n-a reușit să se salveze singur. Fiul acestuia, care locuiește în apropiere, a fost cel care l-a scos din locuință și l-a predat pe mâna medicilor sosiți la fața locului. Aceștia s-au chinuit aproape o oră să-l readucă la viață, însă manevrele de resuscitare nu au dat rezultate.

Pompierii s-au chinuit și ei preț de peste o oră să stingă incendiul, însă casa și bunurile din ea au ars aproape în totalitate.

Pompierii și polițiștii urmează să stabilească din ce cauză a izbucnit incendiul, în timp ce medicii legiști au misiunea să stabilească, în urma necropsiei, cauza decesului. Se pare că bătrânul a murit intoxicat cu monoxid de carbon.

Foto: Arhivă

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More