Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Încă un caz de agresiune la metrou

0 789

În umbra recentului eveniment din cadrul metroului bucureștean, când o tânără de 25 de ani și-a pierdut viața, o altă femeie a depus plângere deoarece a fost amenințată, de o femeie în vârstă de 60 de ani, că va avea aceeași soartă. Agresoarea a fost reținută în stația de metrou Pipera.

Azi dimineață, în jur de ora 10:00, o femeie, în vârstă de 42 de ani, a depus o plângere la Poliția Metrou. Aceasta a afirmat că a fost amenințată la stația de metrou Unirii de o femeie în vârstă de 60 de ani, care i-ar fi spus „nu scapi de mine”.

Femeia agresată a oferit polițiștilor semnalmentele femeii care i-a adresat amenințări. Este vorba despre o persoană în vârsta de 60-65 ani, aproximativ 1,60m, constituţie robustă, îmbrăcată cu mai multe haine, peste care avea o fustă dreaptă, de culoare neagră, pulover negru, lung, căciulă neagră, geantă bej și cizme negre. Pe braț purta o haină de culoare neagră.

După plângerea femeii, anunțarea efectivelor polițienești și lansarea apelului de către autorități, suspecta a fost reținută la stația de metrou Pipera. Oamenii legii verifică acum dacă persoana reținută este cea implicată în incidentul de la Piața Unirii.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More