Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Încă un deces provocat de Coronavirus în Bistrița. A murit socrul deputatului Daniel Suciu

0 295

Un bărbat de 73 de ani din Bistrița-Năsăud este decesul cu numărul 683 la nivel național de la începutul epidemiei de coronavirus. Bărbatul a fost socrul deputatului bistrițean Daniel Suciu.

Bărbatul de 73 de ani a fost internat la Spitalul Județean Bistrița-Năsăud cu simptome specifice coronavirus în 13 aprilie. A doua zi i-au fost recoltate probe, iar în 15 aprilie a venit rezultatul pozitiv. Decesul acestuia a fost declarat în 28 aprilie. Bărbatul suferea de hipertensiune arterială și insuficiență circulatorie vertebro-bazilară.

“Mulțumim tuturor celor ce au sperat alături de noi. Timp de 15 zile, atât am avut, speranța că un om bun va putea să învingă o boală nouă, urâtă și dureroasă. 

Doar că atât a putut lupta… nu pot spune ce înseamnă să nu-l vezi, să nu-ți poți lua rămas bun și în 12 ore să te desparți de cineva pe care-l iubești, numărând metri între noi și el și numărând câți putem să-l ducem pe ultimul druem. Mulțumim cadrelor medicale ce s-au luptat alături de noi și oricât ar suna de statistic, decesul 683 pentru noi a însemnat despărțirea de bunul Aurel, un om cu adevărat bun ce va fi alături de noi mereu. Pentru noi, Covid 19 înseamnă cu adevărat durere și atât. Aveți grijă de oamenii buni de lângă voi!”, a transmis Daniel Suciu. 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More