Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Încă un maramureșean ajunge secretar de stat. Are în plan proiecte pentru județul său

0 601

Secretarul executiv al PSD Maramureș, Dragoș Titea, a fost numit secretar de stat în Ministerul Transporturilor. Acesta a declarat că are în plan mai multe proiecte ce vizează județul Maramureș.

Dragoş Titea, secretarul executiv al PSD Maramureş, a fost numit în funcţia de secretar de stat la Ministerul Transportului, anunță Agerpres. În acest mod judeţul Maramureș are în prezent trei secretari de stat în Guvernul Dăncilă: Cosmin Butuza, care activează în cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului, Bogdan Tomoiagă la Ministerul Turismului şi acum Dragoş Titea, numit marţi, 20 noiembrie 2018, în funcţia de secretar de stat la Ministerul Transporturilor.

Numirea a fost realizată printr-o decizie a premierului României, Viorica Dăncilă şi a fost publicată în Monitorul Oficial. Dragoș Titea a declarat că are în plan mai multe proiecte ce vizează dezvoltarea județului Maramureș, proiecte ce țintesc Aeroportul Internațional Maramureș, dar și proiectul drumului Dej-Baia Mare-Petea.

„Un proiect extrem de stringent de care mă voi ocupa îl reprezintă finalizarea investiţiei pe Drumul Naţional 18. Vor urma, apoi, discuţii urgente cu reprezentanţii Companiei TAROM, pentru a readuce pe Aeroportul Internaţional Maramureş orarul de zbor existent înainte de modernizare, respectiv curse zilnice către Bucureşti şi retur. În opinia mea şi a colegilor mei, Aeroportul Internaţional Maramureş este pregătit şi pentru atragerea zborurilor către destinaţii europene, acesta fiind un alt proiect în care mă voi implica personal. Un alt obiectiv care vizează Aeroportul îl reprezintă finalizarea plăţilor pentru lucrările executate, dar şi transferul terenului de la Aeroclub la Consiliul Judeţean Maramureş şi continuarea modernizării aerogării. Pe termen mediu şi lung îmi doresc să finalizăm lucrările la drumul Baia Mare – Târgu Lăpuş, dar şi accelerarea finalizării proiectului drumului expres Dej – Baia Mare – Petea. Mă voi interesa şi de stadiul implementării proiectului podului peste Tisa, dar şi de etapa în care se află proiectul privind realizarea centurii de nord a municipiului Sighetu Marmaţiei, precum şi centura ocolitoare a municipiului Baia Mare”, a declarat secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Dragoş Titea.

De asemenea Gabriel Zetea, vicepreședinte PSD, a salutat numirea lui Dragoș Titea în această funcție, dar a avut cuvinte de laudă și pentru echipa maramureșenilor aflați la București.

„Mă bucur să văd că maramureşenii sunt tot mai apreciaţi la centru, iar filiala judeţeană a PSD are oameni valoroşi care ne pot reprezenta cu cinste la nivel guvernamental. Numirea secretarului executiv al PSD Maramureş, Dragoş Titea, în funcţia de secretar de stat la Ministerul Transporturilor reprezintă o şansă în plus pentru judeţul nostru şi am convingerea că proiectele Maramureşului vor fi implementate într-un timp şi mai scurt”, a afirmat Zetea.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More