Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Incendii la anexe gospodăreşti din Dobrocina şi Bălan

0 45

incendiu.pompierii.gherla2

Garda de intervenţie Ileanda din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum al judeţului Sălaj a fost solicitată să intervină ieri la un incendiu izbucnit la anexa (magazie) unei gospodării din localitatea Dobrocina.

Cauza probabilă de incendiu a fost un scurtcircuit electric de la un tablou de distribuţie defect sau suprasolicitat. Au ars materialele de construcţii depozitate în anexă ( plăci rigips, adezivi, tencuială decorativă etc) şi a fost deteriorată structura metalică a imobilului.

Tot ieri seară, Garda de intervenţie Hida, a fost solicitată să intervină pentru a stinge a incendiu izbucnit la a o anexă ( o şură) a unei gospodării din localitatea Bălan. Cauza probabilă de incendiu a fost focul deschis lăsat nesupravegheat în spaţii deschise utilizat pentru a arde nişte resturi vegetale, care s-a propagat la anexa învecinată. Au ars circa 150 mp din acoperişul şurii, 4 tone de fân şi aproximativ 10 mp din acoperişul garajului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More