Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Incendii și accidente. Intervențiile pompierilor maramureșeni în weekend

0 74

Pompierii militari maramureșeni au intervenit la finalul săptămânii ce tocmai s-a încheiat la patru situații de urgență, dintre care două au fost incendii.

Astfel, pompierii băimăreni au lichidat vineri un incendiu izbucnit la o locuință de pe strada Petofi Sandor din municipiul Baia Mare. Flăcările au distrus circa 30 de metri pătrați din acoperișul de lemn al locuinței și diverse obiecte de mobilier.

Sâmbătă, pompierii din cadrul Secției Vișeu de Sus au fost solicitați să intervină pentru a descarcera o persoană rămasă încarcerată în urma unui accident rutier care a avut loc pe Aleea Eroilor din localitate. În urma accidentului au rezultat două victime, care au fost transportate la spital.

Tot sâmbătă, pompierii Gărzii de Intervenție Borșa au lichidat un incendiu izbucnit la un coș de fum al unei locuințe. Datorită promptitudinii lor, a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului.

Duminică, pompierii Detașamentului ” Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare au fost solicitați să asigure transportul unui cetățean polonez în vârstă de 39 de ani până la ambulanță în zona ” Poiana lui Dumitru”. Persoana se afla cu un grup de prieteni în zonă și a avut un accident cu ATV-ul.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More