Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Incendiile cuprind Maramureșul. Zece intervenții ale pompierilor

0 147

Pompierii maramureșeni au intervenit în acest weekend pentru a lichida nu mai puțin de zece incendii.

Potrivit celor de la ISU Maramureș, pompierii maramureșeni au intervenit în weekend pentru lichidarea a 10 incendii, din care 7 incendii au fost la vegetația uscată.

Astfel, vineri, 22 martie, pompierii Gărzii Borșa au lichidat un incendiu izbucnit la un coș de fum. În urma incendiului a ars funinginea din coșul de evacuare al fumului, au transmis cei de la ISU Maramureș. Tot pompierii borșeni au lichidat și un incendiu de vegetație uscată în urma căruia au ars circa 150 de metri pătrați de vegetație.

Totodată Garda de Intervenție Bogdan Vodă a  intervenit pentru lichidarea unui incendiu de vegetație uscată în urma căruia au ars circa 10 hectare de vegetație. Din cauza drumului greu accesibil, militarii au avut de parcurs 3 km pe jos până să ajungă la locul intervenției.

Sâmbătă a fost rândul pompierilor vișeuani care au intervenit pentru a lichida un incendiu în urma căruia au ars circa 0,3 hectare de vegetație uscată. De asemenea și pompierii băimăreni au fost chemați să lichideze un incendiu izbucnit în bucătăria unui apartament din Baia Mare. Focul a distrus un corp de mobilier și alimentele dintr-o oală uitată pe argaz.

Duminică, 24 martie, pompierii sigheteni au lichidat un incendiu izbucnit la un coș de fum. Pagubele au fost minime deoarece a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului. În aceeași zi pompierii băimăreni au intervenit din nou. Aceștia au lichidat un incendiu în urma căruia au ars circa 5 kg de deșeuri menajere.

La Ieud, pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Bogdan Vodă au lichidat un incendiu de vegetație uscată în urma căruia au ars circa 15 hectare de vegetație, dar și plantație de nuci și pomi fructiferi. Nu în ultimul rând, punctul de Lucru Șomcuta Mare a lichidat un incendiu de vegetație în urma căruia au ars 0,8 hectare de vegetație uscată, iar pompierii vișeuani au lichidat, ieri, un incendiu în urma căruia au ars circa 200 de metri pătrați de vegetație uscată.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More