Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Incendiile de vegetație au mistuit 30 de hectare în Maramureș în doar 24 de ore

0 53

pompieri-incendiu-vegetatie

Pompierii militari maramureșeni au intervenit în ultimele 24 de ore la nu mai puțin de 9 situații de urgență, dintre acestea cele mai multe fiind cazuri de incendii de vegetație uscată.

În ultimele 24 de ore, au ars în total circa 30 de hectare de vegetație pe raza localităților Tăuții de Sus, Baia Mare, Borșa, Bogdan Vodă și Curtuiușu Mare, precizează ISU Maramureș într-un comunicat de presă.

Alte intervenții ale ISU Maramureș

Detașamentul de Pompieri “Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare a fost solicitat să intervină pe strada Cuza Vodă din municipiu. Ajunși la locul intervenției, militarii au constatat că fumul care ieșea dintr-un apartament se datora unei oale uitate pe foc. Din fericire, a ars doar mâncarea din oala uitată pe aragaz.

Secția de Pompieri Vișeu de Sus a lichidat un incendiu izbucnit la un coș de fum. Datorită promptitudinii militarilor, a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului.

Și în Baia Mare pompierii băimăreni au stins un incendiu la un coș de fum pe strada Vasile Lucaciu.

O ultimă intervenție a fost aceea a pompierilor din cadrul Gărzii de Intervenție Borșa, care au lichidat un incendiu la un dispozitiv de supraveghere al traficului rutier.

Medicii, paramedicii și asistenții S.M.U.R.D. au intervenit și ei la 21 de situații de urgență în ultimele 24 de ore, după cum urmează: S.M.U.R.D. Baia Mare 12 cazuri, Sighet 4, Bogdan Vodă 1 și Fărcașa 4.

FOTO: Arhivă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More