Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Incendiu extins de la o scânteie

0 67
FOTO: Arhivă
FOTO: Arhivă

O casă, o anexă gospodărească și câteva tone de furaje s-au făcut scrum în urma unui incendiu izbucnit noaptea trecută în localitatea Huseni, comuna Crasna.

Garda de intervenţie nr. 2 Nuşfalău din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum al judeţului Sălaj, a fost solicitată să intervină, în data de 17.10.2013, în jurul orelor 03.58 pentru a stinge un incendiu izbucnit la anexa unei gospodării din localitatea Huseni, comuna Crasna.

La faţa locului au intervenit trei autospeciale cu apă şi spumă (două de la Nuşfalău şi una de la SVSU Crasna), pompierii fiind nevoiţi să lupte cu flăcările mai multe ore până dimineaţa.

Cauza probabilă a incendiului a fost jarul sau o scânteie căzută pe materialul lemnos de la o instalaţie de distilat. Au ars anexa (şura), materialele depozitate acolo (4 tone de plante furajere şi 1 tonă de cereale), incendiul propagându-se şi la casa din imediata apropiere unde focul a mistuit circa 85 mp de acoperiş, electrocasnice, piese de mobilier.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More