Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Incendiu în cartierul clujean Mărăşti. Mai multe persoane intoxicate cu fum

0 45

incendiu-apartament

Un incendiu a izbucnit noaptea trecută la o locuință situată în cartierul clujean Mărăști. Mai multe persoane s-au intoxicat cu fum.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Cluj a intervenit la locul incendiului cu trei autospeciale de stingere a incendiilor. Două ambulanțe au fost trimise și ele la fața locului pentru a acorda îngrijiri persoanelor afectate de incendiu.

Acesta a fost sesizat în jurul orei 2:30 la numărul unic de urgență 112, unde s-a anunțat că un incendiu a izbucnit într-o uscătorie aflată la parterul unui bloc situat pe strada Cernei din Cluj-Napoca.

Mai multe persoane au fost rănite, unele încercând să sară pe geamul locuințelor, după ce casa scării a fost inundată de fumul gros și înecăcios. Doi locatari au primit îngrijiri medicale la fața locului, iar alte patru persoane au fost transportate la spital, informează reprezentanții ISU Cluj.

Aceștia mai spun că, cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unei țigări lăsată aprinsă în uscătoria de la parterul blocului.

 FOTO: Arhivă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More