Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO – Incendiu în Cluj-Napoca, la o vilă cu etaj

0 374

Echipajele de pompieri au intervenit în cazul unei alarme de incendiu. O întreagă alee este blocată pentru intervenția pompierilor.

Pompierii au fost alertați în această dimineață asupra unui incendiu izbucnit pe Aleea Bâlea din Cluj-Napoca. Din primele informații incendiul se manifestă la acoperișul unei case.

La fața locului s-a prezentat un echipaj cu o mașină se stingere cu apă și spumă. De asemenea la fața locului se află și un echipaj al poliției. Traficul pe Aleea Bâlea este momentan blocat.

ACTUALIZARE

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Cluj, incendiul se manifesta în momentul sosirii celor două autospeciale de stingere la intrarea în subsolul/demisolul unei case de locuit, unde ardeau mai multe materiale (hârtie și diverse obiecte) depozitate în acel spațiu, iar fumul pătrunsese deja în toate cele trei niveluri ale imobilului.

În urma incendiului nu au fost persoane rănite însă au fost consultate de către echipajul SAJ două persoane, un bărbat de cca 60 de ani (proprietarul) și o femeie de cca 60 de ani (vecină) care au suferit un atac de panică. Nici unul dintre aceștia nu au fost transportați la spital.

Reprezentantul ISU Cluj mai spune că intervenția a fost dificilă și a durat aproximativ o oră, având în vedere faptul că în spațiul cuprins de flăcări se afla și tabloul general al instalației de alimentare cu energie electrică al imobilului. Nu s-a putut pătrunde cu jetul de apă în spațiul respectiv înainte de a fi întreruptă alimentarea cu energie electrică de către echipa furnizorului de utilități.

”Din fericire, flăcările au fost controlate de către pompieri în tot acest timp și nu s-au extins la alte spații ale imobilului. Din cercetările preliminare se pare că incendiul a pornit de la o defecțiune a tabloului instalației de alimentare cu energie electrică a a imobilului”, precizează ISU Cluj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More