Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Incendiu în miez de noapte. Flăcările au pornit de la un monitor defect

0 313

Pompierii au intervenit în cursul nopții la un incendiu pornit de la un monitor defect.

Pompierii militari au fost alertați în cursul nopții trecute, transmit cei de la ISU Cluj, pentru a stinge flăcările care au cuprins o încăpere a unei case particulare, din Câmpia Turzii. Pompierii au fost alertați în jurul orei 00:40.

O autospecială, din cadrul Detașamentului Turda, s-a deplasat de urgență pe strada Petru Maior, alături de una a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din Câmpia Turzii, unde au găsit încăperea cuprinsă de flăcări și locatarii ieșiți din imobil.

Flăcările au fost stinse în limitele care au fost găsite de către pompieri, evitându-se propagarea acestora la restul imobilului. Din cercetările preliminare, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, se pare că focul a pornit de la un monitor de calculator defect.

Din fericire familia a simțit la timp mirosul de fum și s-au autoevacuat, nefiind persoane rănite ca urmare a acestui eveniment.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More