Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Incendiu în miez de noapte la Rugășești. O casă s-a făcut scrum – VIDEO

0 2.163

Flăcări uriașe au cuprins noaptea trecută o casă de locuit din satul Rugășești, comuna Cășeiu.

Incendiul a izbucnit cu puțin înainte de miezul nopții, iar până la sosirea pompierilor flăcările s-au extins cu repeziciune și au cuprins întreg acoperișul casei.

Vâlvătaia a fost atât de puternică încât cei câțiva vecini ce au sărit în sprijinul proprietarului n-au reușit să împiedice răspândirea incendiului, astfel că în doar câteva minute, în ciuda intervenției cu furtunuri cu apă și găleți, incendiul s-a extins și în interiorul casei, unde a mistuit piese de mobilier, îmbrăcăminte sau covoare și perdele, ceea ce a sporit și mai mult puterea flăcărilor.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Cluj a trimis la fața locului două autospeciale din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej, aceștia reușind să împiedice răspândirea incendiului și la alte vecinătăți.

Potrivit ISU Cluj, noaptea trecută în jurul orei 23.30 a izbucnit un incendiu ce a afectat o casă din localitatea Rugășești.

Au intervenit două autospeciale din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej. A fost distrus acoperișul casei, mobilierul și bunurile din două încăperi. Două ore au durat operațiunile pentru stingere. Din fericire nu au fost persoane rănite. Cercetările preliminare au stabilit cauza probabilă coșul de fum necurățat.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More