Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Incendiu în miez de noapte la un service auto din Dej

0 1.933

Un apel la numărul unic de urgență 112 anunța în noaptea de joi spre vineri izbucnirea unui incendiu la un atelier auto de la ieșire din Dej spre Cluj-Napoca.

Alarma s-a dat în jurul orei 3 dimineața, spre locul solicitării, pe strada Vâlcele din Dej, fiind direcționate autospeciale de stingere a incendiilor cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș, ”din cercetările preliminare rezultă că flăcările au pornit de a instalația electrică a unui autoturism la care s-a lucrat la sfârșitul programului în hala service-ului. Incendiul a izbucnit cu mult timp înainte de a fi observat, în jurul orei 2.15, de către un echipaj de poliție care patrula în zonă.

Astfel flăcările au ars mocnit în hala service-ului, preț de câteva ore, înainte de sosirea echipajelor de pompieri. La sosirea pompierilor a fost necesară spargerea a două uși pentru a realiza accesul pompierilor, a evacua gazele și căldura acumulată. Pompierii au urmat pașii specifici pentru siguranța intervenției, având în vedere condițiile create pentru fenomenul ”Backdraft”.

Din fericire nu au fost persoane rănite, însă distrugerile au fost însemnate, fiind distruse de flăcări și de căldura acumulată în timpul cât flăcările au ars mocnit două autovehicule, o mare parte a instrumentarul și aparatura specifică de diagnosticare și reglaj, elevatoarele auto, instalațiile de utilități ale clădirii și pereții construiți din panouri termoizolante.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More