Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Incendiu în miezul nopții la o fabrică de paleți din Dej – FOTO

0 1.528

Pompierii dejeni au fost alertați noaptea trecută cu privire la izbucnirea unui incendiu la o fabrică de paleți de pe strada Bistriței din Dej.

Evenimentul s-a produs puțin după ora 2 dimineața, la fața locului intervenind autospeciale din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej.

”Două autospeciale pentru stins incendii au intervenit pentru stingerea unui incendiu care s-a manifestat la o stivă de scânduri depozitată într-o hală a unui operator economic de pe strada Bistriței din municipiul Dej.
Evenimentul a avut loc în jurul orei 2.10 și nu au fost persoane rănite ca urmare a acestuia”, precizează purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

Din fericire, flăcările au cuprins doar stiva de scânduri, câteva resturi de rumeguș, iar incendiul a deteriorat un circular amplasat în apropiere, o bormașină electrică.

Pompierii au acționat aproape două ore pentru limitarea extinderii incendiului la alte utilaje din hala respectivă și deteriorarea halei respective.

Din cercetările preliminare se pare că incendiul a pornit de la o defecțiune a unui tablou electric amplasat în apropierea stivei de lemn.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More