Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Incendiu în Sâmboleni, pornit de la jarul din sobă

0 590

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au fost solicitați noaptea trecută să stingă un incendiu care s-a manifestat la o casă din localitatea Sâmboleni, comuna Cămărașu.

Apelul de urgență a venit în jurul orei 22:36, iar la fața locului s-au deplasat echipajele Punctului de Lucru Mociu.

”Forțele noastre au constatat faptul că incendiul se manifesta generalizat la acoperișul casei, pe o suprafață de 80 mp. De asemenea, flăcările au afectat și două încăperi, existând posibilitatea ca acestea să se extindă la o anexă gospodărească și la o altă casă situată în aceeași gospodărie. Drept urmare, s-a luat decizia ca forțele sa fie suplimentate cu o autospecială de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca și una de la Dej”, a precizat ISU Cluj.

Între timp, pompierii au reușit să se racordeze la un hidrant situat în apropiere și nu a mai fost nevoie de celelalte autospeciale.

În plus, aceștia au împiedicat propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite.

Paramedicii SMURD au evaluat o femeie de 80 de ani, însă nu a fost necesar transportul la spital. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la jarul căzut din sobă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More