Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Incendiu în Sîngeorz-Băi. O femeie a decedat după ce s-a aruncat de la mansarda care a luat foc

0 43

incendiu apartament balcon

Azi-noapte, ora 01:52, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraş Sîngeorz-Băi au fost sesizaţi prin serviciul unic de urgenţă 112 de către numita G.F. în vârstă de 36 de ani, din orașul Sîngeorz-Băi, cu privire la faptul că la acoperișurile de la două blocuri de locuințe, de pe strada Stejarului, din localitate, a izbucnit un incendiu.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, luând măsuri de evacuare a persoanelor și de dirijare a traficului rutier pentru a permite intervenţia echipajelor de pompieri sosite la faţa locului.
La fața locului s-au deplasat pompieri din cadrul I.S.U. Bistriţa-Năsăud – Garda de Intervenție Sîngeorz-Băi și Detașamentul de Pompieri Năsăud cu câte 2 autospeciale și din cadrul S.V.S.U. al Primăriei orașului Sîngeorz-Băi, S.V.S.U. al primăriilor comunelor Maieru, Rodna, Șanț și Feldru, cu câte o autospecială fiecare, care au localizat și stins incendiul la ora 03:50.
În timpul incendiului, numita P.M. în vârstă de 63 de ani care locuia într-un apartament situat la etajul 4, cu extindere la mansarda blocului, pentru a se salva de flăcări, a sărit de la mansardă suferind mai multe leziuni, fiind transportată de un echipaj SMURD la Spitalul orășenesc Năsăud, unde la ora 03:36 a fost constatat decesul acesteia.
Ca urmare a incendiului s-au produs pagube materiale care se estimează la aproximativ 150.000 lei.
Urmează a se efectua cercetarea la fața locului, pentru a se stabili cauzele care au dus la producerea incendiului.
Cercetările se efectuează de către lucrătorii Poliţiei oraşului Sîngeorz-Băi.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More