Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Incendiu în subsolul Spitalului Judeţean Satu Mare, zeci de pacienţi fiind evacuaţi

0 178

Un incendiu a izbucnit, miercuri seară, în subsolul Spitalulului Judeţean Satu Mare, în croitorie, fiind stins în scurt timp de pompierii ajunşi la faţa locului, însă zeci de pacienţi au fost evacuaţi din saloane din cauza fumului degajat. Nicio persoană nu a fost rănită, iar pompierii au stabilit că flăcările au izbucnit în urma unui scurtcircuit.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Satu Mare, Adriana Pop, a declarat pentru News.ro că incendiul a izbucnit după ora 18.00 şi a fost anunţat la 112 de angajaţi ai spitalului.

„Au fost evacuate aproximativ 30 de persoane, bolnavi şi aparţinători, fără să existe răniţi. Au intervenit 15 subofiţeri cu trei autospeciale de stingere a incendiilor, iar incendiul a fost lichidat în câteva minute. Ulterior, s-a procedat la ventilarea întregii clădiri, din cauza fumului acumulat”, a declarat Adriana Pop.

Conform sursei citate, încăperea în care a izbucnit incendiul este o croitorie şi au ars materiale textile şi mobilier.

În urma primelor cercetări rezultă că incendiul a izbucnit în urma unui scurtcircuit produs la tabloul electric.

Clădirea spitalului a fost deconectată de la reţeaua electrică pe parcursul intervenţiei pompierilor, iar ulterior au fost verificate toate saloanele, stabilindu-se că nu mai sunt alte pericole.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More