Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

ULTIMA ORĂ: Incendiu în zorii zilei la Dej – FOTO/VIDEO

0 68

incendiu Dej strada Tiblesului (1)

Un incendiu a izbucnit în această dimineață la o locuință de pe strada Țibleșului din Dej. Acoperișul unei case s-a făcut scrum.

Apelul la 112 a fost dat în zorii zilei. Două autospeciale de stingere a incendiilor din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej s-au deplasat la fața locului, doar intervenția promptă a pompierilor făcând ca focul să nu se extindă la întreaga casă și la locuințele învecinate.

Din primele estimări ale pompierilor, incendiul a izbucnit din cauza unui coș de fum neizolat corespunzător, flăcările extinzându-se la întregul acoperiș al vilei.

Pompierii au reușit să lichideze incendiul după aproape două ore de luptă cu flăcările. Aceștia au avut nevoie să apeleze și la un hidrant de pe stradă, aflat în imediata apropiere, după ce apa din autospeciale s-a terminat.

Proprietarul casei a fost anunțat de către vecini să vină acasă, că-i arde casa. Soția acestuia și copilul lor în vârstă de 1 an și trei luni erau acasă, fiind și ei anunțați de vecini că arde acoperișul casei. Aceștia au ieșit imediat din casă și s-au adăpostit în mașină cu copilul, până când s-a încheiat intervenția pompierilor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More