Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Incendiu într-un bloc din Florești. Flăcările provocate de un scurtcircuit

0 284

Pompierii au lichidat rapid un incendiu izbucnit în Florești. O femeie și un copil de 11 luni consultați și transportați la spital pentru monitorizare.

O autospecială pentru stins incendii a intervenit pentru a stinge flăcările care au izbucnit într-un apartament, de pe strada Stadionului, comuna Florești, în jurul orei 12:20, informează ISU Cluj.

La fața locului, pompierii au găsit casa scării și apartamentul respectiv inundate cu fum foarte dens și o parte din locatarii blocului ieșiți din apartamente. Focul a cuprins două corpuri suspendate ale mobilierului de bucătărie și hota electrică. Pompierii au reușit să stingă flăcările în aproximativ 13 minute și au evacuat imediat fumul acumulat în apartament și scara de bloc.

O femeie și un copil de 11 luni, care se aflau în apartament în momentul izbucnirii incendiului, au fost consultați și au fost transportați la spital pentru monitorizare. Din cercetările preliminare ale pompierilor, se pare că incendiul a pornit de la un scurtcircuit electric la hota de bucătărie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More