Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Incendiu într-un complex de locuințe din Baciu. O casă și o anexă au luat foc

0 644

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit noaptea trecută pentru stingerea flăcărilor care au cuprins o casă de locuit și o bucătărie de vară, situate într-un complex de locuințe de pe strada Transilvaniei, localitatea Baciu.

Apelul de urgență a venit în jurul orei 2.00, iar la fața locului s-au deplasat trei autospeciale de stins incendii, o autoscară și, preventiv, un echipaj SAJ.

În momentul sosirii echipajelor operative la fața locului, casa de locuit și anexa ardeau generalizat, cu pericol de extindere la alte două case situate la o distanță de aproximativ 5m.

Operațiunile de stingere a imobilului, construit pe două nivele și cu o suprafață ce totaliza aproximativ 300mp, au durat aproximativ două ore și au împiedicat propagarea incendiului mai departe de limitele în care a fost găsit.

Nu au fost persoane care să solicite consult medical, iar în continuare forțele acționează la locul incendiului pentru stingerea focarelor ce ard mocnit și pentru înlăturarea efectelor negative.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More