Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Incendiu izbucnit de la un aparat electrocasnic în Salva – FOTO

0 54

Un apel la 112 anunța în această seară, în jurul orei 20:20, faptul că un incendiu a izbucnit la o gospodărie din localitatea bistrițeană Salva.

O gospodărie din Salva, în care nu se afla nicio persoană în momentul izbucnirii incendiului, a fost cuprinsă de flăcări după ce un aparat electrocasnic a fost lăsat sub tensiune, nesupravegheat o perioadă mai lungă de timp.

Intervenția promptă a pompierilor a condus la lichidarea incendiului în limitele găsite.

Incendiul a izbucnit după lăsarea întunericului, vigilența vecinilor fiind de un real ajutor în sprijinul echipajelor de intervenție. Pagubele materiale au fost limitate la aproximativ 20 mp acoperiș, izolație exterioară (20 – 30 mp) și un corp de mobilier. Interiorul casei de locuit şi cea mai mare parte a acoperișului, precum şi imobilele alăturate au fost salvate.

Specialiştii ISU Bistrița atrag atenția asupra importanței folosirii aparatelor electrocasnice la parametri normali, conform instrucțiunilor tehnice, cu evitarea suprasolicitării instalațiilor electrice.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More