Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Incendiu la anexele unei gospodării din localitatea Valcău de Sus

0 107

Garda Nuşfalău şi SVSU Valcău de Jos au fost solicitate joi seara să intervină la un incendiu izbucnit la anexa unei gospodării din localitatea Valcău de Sus.

Intervenţia pompierilor a fost dificilă, incendiul fiind anunţat târziu şi s-a propagat la anexa vecină şi la casa de locuit. Au ars aproximativ 260 mp din acoperişul anexei şi al casei, un depozit de furaje cu circa 300 baloţi de plante furajere, o serie de bunuri depozitate în anexe (masă circular, motor electric, motocultor, folie agrotextilă 1500 metri, bormaşină etc).

Cauza probabilă de incendiu a fost o efectul termic al curentului electric în urma unor defecţiuni la instalaţia electrică (siguranţe fuzibile sau alte echipamente defecte ori supradimensionate).

Proprietara în vârstă de 73 de ani a suferit un atac de panică şi a fost transportată de către un echipaj SMURD la CPU Şimleu Silvaniei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More