Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Incendiu la Cabana Bradului din Valea Străjii

1 198

incendiu-baia-sprie

Un incendiu puternic a izbucnit în această dimineață la Cabana Bradului din Mureșenii Bârgăului, flăcările cuprinzând acoperișul dar și primul etaj aj clădirii. Pompierii au reușit să împiedice extinderea incendiului la restaurantul cabanei și la pădurea din zonă.

Patru autospeciale cu apă și spumă de la ISU Bistrița, dar și pompierii voluntari din Valea Bârgăului au intervenit la fața locului pentru a lichida incendiul, reușind după aproape o oră să limiteze proporțiile dezastrului și extinderea incendiului la pădurea din apropiere.

S-au făcut scrum acoperișul cabanei și o suprafață de 300 de metri pătrați din primul etaj. Deocamdată nu se cunosc cauzele care au dus la izbucnirea incendiului.

În timpul intervenției pompierilor, circulația a fost blocată în zonă, deoarece pompierii au fost nevoiți să-și întindă furtunele pe șosea. Cozile de mașini s-au întins pe DN 17 pe mai mulți kilometri, abia după o oră fiind reluată circulația.

Foto: Arhivă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More