Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Incendiu la înălțime. Pompierii au îndepărtat rapid pericolul

0 165

Pompierii clujeni au intervenit prompt pentru a lichida flăcările ce cuprinseseră o folie de protecție așezată pe fațada în renovare a unei clădiri.

Azi, în jurul orei 13:30, o autospecială pentru stins incendii a fost alertată pentru a interveni la un incendiu localizat pe Calea Mănăștur din municipiul Cluj-Napoca.

Potrivit celor de la ISU Cluj au fost localizate flăcări ce cuprinseseră folia de protecție a unor schele, fixate în exteriorul unui imobil, aflat în lucrări renovare.

În momentul sosirii pompierilor, flăcările cuprinseseră aproximativ 5-10 mp din folie. În mod imediat, doi pompieri au urcat cu stingătoare până la ultimul nivel al schelelor pentru a stinge tabloul electric de la care, se pare, că a pornit incendiul.

Intervenția promptă a pompierilor a limitat extinderea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite. Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More