Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Incendiu la o anexă gospodărească din Vârșolț. Proprietara a făcut un atac de panică

0 37

incendiu gherla pompierii-8

În data de 29.09.2014, în jurul orelor 18.00, Secţia de pompieri Şimleu Silvaniei din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum al judeţului Sălaj a fost solicitată să intervină pentru a stinge un incendiu izbucnit la o anexă (şură)a unei gospodării din localitatea Vârşolţ.

Pompierii, ajunşi la faţa locului, au constatat că incendiul se manifesta la şură cu pericol de propagare şi la celelalte anexe din gospodărie.

Cauza probabilă de incendiu a fost o scânteie luată de vânt de la hornul sobei improvizate din apropierea şurii. Au ars aproximativ 500 baloţi de fân (9 tone), acoperişul pe circa 35 metri pătraţi şi doi pereţi din scândură.

Pompierii, împreună cu SVSU Crasna şi SVSU Vârşolţ, au reuşit să împiedice propagarea flăcărilor la celelalte imobile. Soţia proprietarului a făcut un atac de panică şi a primit îngrijiri medicale de la un echipaj Smurd de la Şimleu.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More