Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Incendiu la o casă din Jichișu de Sus. O femeie, transportată la spital – VIDEO

0 536

Ajunul Crăciunului a adus necazuri pentru o familie din localitatea clujeană Jichișu de Sus, unde o casă a fost cuprinsă de flăcări.

”Pompierii dejeni au fost solicitați pe parcursul nopții trecute să intervină pentru stingerea unui incendiu care a cuprins acoperișul unei case de locuit din localitatea Jichișu de Sus.
În momentul sosirii la fața locului acoperișul, cu o suprafață de CCA 150mp, era cuprins în totalitate de flăcări, iar ocupanții erau ieșiți în afara locuinței”, transmite ISU Cluj.

Conform purtătorului de cuvânt al instituției, pompierii au intervenit cu două autospeciale de stins incendii pentru a limita și lichida focarele ce au cuprins casa de locuit, fiind limitată propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite, deși în imediata vecinătate a acestora mai exista o casă de locuit și o anexă gospodărească.

”O femeie de cca 70 de ani a primit primul ajutor calificat prezentând agitație psihomotorie și a fost transportată la spital pentru investigații de specialitate”, mai spun reprezentanții ISU.

Potrivit acestora, cercetările preliminare au dus la concluzia că incendiul a pornit de la coșul pentru evacuarea fumului, care era cel mai probabil izolat necorespunzător față de materiale combustibile.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More