Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Incendiu la o gospodărie din Chinteni

0 1.370

Pompierii clujeni au fost solicitați vineri seara să intervină la un incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Chinteni.

Alarma a fost dată la numărul unic de urgență 112 în jurul orei 22:30, când autoritățile au fost informate despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească din Chinteni.

”Două autospeciale pentru stingerea incendiilor s-au deplasat pentru a stinge flăcările ce au cuprins o anexă gospodărească de pe strada Praga, localitatea Chinteni, în jurul orei 22.30, noaptea trecută”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

Pompierii au acționat timp de oră pentru a limita și stinge flăcările, a evacua materialele depozitate în anexă, dar și pentru a proteja casele din apropiere.

Potrivit reprezentantului ISU Cluj, au fost distruse de incendiu 16 mc de material lemnos, trei tone de furaje și a fost deteriorată anexa gospodărească ce avea o suprafață de 40mp.

Din fericire nu au fost persoane rănite, iar cercetările preliminare au stabilit ca și cauză probabilă pentru producerea incendiului o defecțiune la un aparat electric lăsat în funcțiune.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More