Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Incendiu la o locuință din Dej, din cauza unui scurtcircuit – VIDEO

0 311

Un apel la numărul unic de urgență 112 anunța duminică la amiază faptul că un incendiu a izbucnit la o locuință de pe strada Sărata de Jos din municipiul Dej.

Două autospeciale de stingere a incendiilor din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej, dar și un echipaj de poliție, au fost trimise spre locul solicitării.

La sosirea la fața locului, pompierii au constatat că incendiul se manifesta în interiorul unei camere, unde locuia un bărbat. Intervenția promptă a pompierilor a făcut ca incendiul să nu se extindă și la celelalte locuințe alipite, sau la acoperișul complexului de locuințe, care a fost recent renovat.

Incendiul, spun pompierii, a izbucnit de la unui scurtcircuit, din cauză că instalația electrică din casă era una improvizată. Au ars în urma incendiului câteva piese de mobilier, singura avuție a bărbatului care locuiește acolo. Acum, acesta spune că a rămas pe drumuri, pentru că nu mai are unde dormi și nici bani pentru a-și reface și remobila locuința.

Oamenii care locuiesc în zonă spun că au făcut nenumărate demersuri la Primăria Dej pentru a fi racordați la sistemul de energie electrică, însă până acum cererile lor au rămas fără rezolvare.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More