Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Incendiu la o sală de sport a unui hotel din Zalău. Două persoane intoxicate cu fum

0 148

Pompierii au intervenit la un incendiu izbucnit la o sală de sport a unui complex hotelier. Două persoane au suferit o intoxicație cu fum și au fost transportate la spital.

Conform ISU Sălaj, marţi seara, la ora 22.49, Detaşamentul de pompieri Zalău a fost solicitat să intervină la un incendiu izbucnit la o sală de sport din corpul unui complex hotelier, situat pe strada Corneliu Coposu din municipiu Zalău.

Cauza probabilă de incendiu, notează cei de la ISU Sălaj, a fost de natură electrică și anume un aparat electric de încălzire defect, amplasat ori neizolat corespunzător.

„Au ars diverse materiale lemnoase şi planşeu pe circa 20 mp, elemente de mobilier de la parterul clădirii, 5 ferestre PVC, şi a fost degradată izolaţia de pe faţada imobilului. Două persoane au suferit o intoxicaţie cu fum şi au fost transportate de către echipaje ale ambulanţei la spital”, au mai transmis reprezentanții ISU Sălaj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More