Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Incendiu la restaurantul Cola din Gherla. Flăcările au țâșnit prin acoperiș – FOTO/VIDEO

0 81

 

incenidu restaurant gherla-4Un puternic incendiu a izbucnit miercuri după-amiază la restaurantul Cola din Gherla, partea din față a clădirii și acoperișul fiind afectate.

Cinci autospeciale de pompieri au intervenit la fața locului, două de la Serviciul Voluntar din Gherla și trei de la Detașamentul de Pompieri de la Dej.

Incendiu s-a manifestat inițial la acoperișul clădirii, flăcări uriașe țâșnind prin acoperiș. Afectată de incendiu a fost și partea din față a clădirii unde se află restaurantul.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, la momentul izbucnirii incendiului nefiind niciun client în restaurant.

Pompierii se află și la această oră la locul incendiului, încercând să limiteze pagubele și extinderea incendiului la restul clădirii.

Incendiul a fost sesizat la numărul unic de urgență 112 în jurul orei 18:30.

Potrivit primelor rezultate ale cercetării făcute la fața locului, se pare că incendiul ar fi izbucnit din cauza aprinderii grăsimii depusă pe evacuarea hotei de la bucătăria restaurantului. Un scurtcircuit ar fi provocat o scânteie, iar grăsimea a luat foc, flăcările extinzându-se apoi la acoperiș.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More