Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Incendiu la școala din Ciceu Mihăiești. Elevii au fost evacuați

0 338

Aproximativ 100 de elevi au fost evacuați în această dimineață din clădirea Școlii Gimnaziale din Ciceu Mihăiești, în urma izbucnirii unui incendiu.

Incendiul a fost semnalat joi dimineața, în jurul orei 8, puțin după începerea cursurilor la Școala Gimnazială din localitatea bistrițeană Ciceu Mihăiești.

”Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență a ajuns la locul solicitării, panoul cuprins de incendiu fumega, urmează să fie lichidat în totalitate. Copiii sunt în afară oricărui pericol, iar la fața locului a fost alocat și un echipaj de la furnizorul de energie electrică”, transmite purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Bistrița-Năsăud.

Potrivit acestuia, personalul didactic și pompierii care au ajuns primii la locul solicitării au evacuat șase clase, aproximativ 100 de elevi, din incintă până la finalizarea intervenției la fața locului și lichidarea incendiului.

Incendiul a fost unul de mici dimensiuni, fiind mai mult fum provocat de un scurt circuit la panoul electric.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More