Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Incendiu la sediul Finanţelor din Gherla. Flăcările se manifestă la nivelul acoperişului – FOTO/VIDEO

0 121

Echipaje de pompieri de la Dej şi Gherla au fost solicitate şi intervin la această oră la un incendiu izbucnit la sediul Administraţiei Finanţelor Publice Gherla.

Potrivit primelor informaţii primite de la faţa locului, martorii au observat fumul dcare ieşea de sub acoperişul clădirii. Se pare că incendiul se manifesta la mansarda corpului de clădire.

Un echipaj de stingere a incendiilor de la Detaşamentul de Pompieri Dej şi pompierii SVSU Gherla intervin în acest moment la faţa locului.

Deocamdată nu se cunosc detalii despre pagubele provocate de incendiu.

ACTUALIZARE:

„Se intervine pentru stingerea unui incendiu în Gherla, unde arde acoperişul sediului Administraţei Finanţelor Publice, un număr de 40 de persoane care se aflau în interior fiind evacuate, dar nimeni nu a fost rănit. Se intervine cu două autospeciale de la ISU Cluj şi una de la Serviciul Voluntar al Primăriei Gherla. Nu se cunosc cauzele izbucnirii incendiului”, au declarat reprezentanții ISU Cluj.

Directorul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Cluj-Napoca, Ioan Pop, a declarat, la rândul său că din informaţiile pe care le-a primit se pare că incendiul de la Gherla ar fi fost cauzat de un scurt circuit la instalaţia electrică. „Angajaţii sunt în afara clădirii, dar nu sunt probleme”, a spus Pop.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More