Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Incendiu la serele din Bunești. Flăcările au fost observate de un vecin – VIDEO

0 344

Un incendiu a izbucnit în noaptea de luni spre marți, cu puțin înainte de miezul nopții la serele din localitatea clujeană Bunești, la intrare în Gherla.

Cu câteva minute înainte de miezul nopții un bărbat care locuiește în apropierea serelor a observat flăcările și a alertat imediat autoritățile prin apel la numărul unic de urgență 112.

La fața locului s-au deplasat în scurt timp pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej, cu o autospecială cu apă și spumă pentru stingerea incendiilor.

Ajunși la locul solicitării, pompierii au trecut imediat la lichidarea focarului, flăcările fiind stinse în câteva minute.

Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit electric la o instalație de încălzire a serelor, însă cauza exactă va fi stabilită în urma anchetei deschise de către polițiști și pompieri.

Până la finalizarea intervenției, administratorul serelor nu a putut fi contactat pentru a estima pierderile suferite. În urma incendiului au fost afectați aproximativ 60 de metri pătrați, arzând mai multe cabluri și materialele care acoperă serele.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More