Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Incendiu la Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie din Baia Mare

0 519

Un incendiu a izbucnit luni dimineață la Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie din Baia Mare, pompierii maramureșeni intervenind cu mai multe autospeciale.

Incidentul a fost semnalat la numărul unic de urgență 112 în jurul orei 11:20, spre locul solicitării fiind direcționate autospeciale de stingere a incendiilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Maramureș.

Potrivit primelor informații incendiu a afectat acoperișul unității spitalicești, în zona pavilionului de Psihiatrie, pe strada Vasile Lucaciu.

Pompierii au intervenit rapid pentru stingerea focului, au precizat reprezentanţii dispeceratului ISU Maramureş.

Surse din cadrul unităţii medicale au precizat că nu se impune evacuarea pacienţilor din incintă, întrucât aceştia nu se află în pericol.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Maramureș, Oana Alexa Gonczi, incendiul ar fi fost provocat de muncitorii care realizau lucrărio de izolare pe acoperișul clădirii.

„Incendiul a afectat numai partea de acoperiş a secţiei de psihiatrie, clădirea fiind separată de corpul principal din spital (…) Au ars aproximativ cinci metri din acoperiş şi aproape 20 de metri liniari de cablu electric. Posibila cauză a incendiului e modul defectuos de operare a muncitorilor care efectuau lucrări de izolare la acoperişul clădirii”, a afirmat purtătorul de cuvânt ISU.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More