Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Incendiu la Spitalul Județean Baia Mare

0 209

spital judetean baia mare

Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Maramureș a fost sesizat duminică după-amiaza despre izbucnirea unui incendiu la Spitalul Județean ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare.

Conform unei informări a ISU Maramureș, incendiul a fost sesizat la etajul al doilea al unității spitalicești, în jurul orei 16.

Deocamdată nu se cunosc cauzele izbucnirii incendiului și nici răspândirea sau pagubele provocate de acesta.

ACTUALIZARE

Incendiul a fost localizat la balconul amplasat deasupra intrării la Unitatea de Primiri Urgențe, în zona laboratoarelor. Cel mai probabil, spun pompierii, incendiul ar fi izbucnit de la o țigară aruncată de la unul dintre etajele superioare, peste materialele de construcții depozitate în balcon de către angajații firmei care efectuează lucrări de reabilitare a spitalului.

ISU Maramureș a intervenit prompt la fața locului cu o autospecială cu scară, pompierii reușind în câteva minute să lichideze incendiul. Pe timpul intervenției activitatea spitalului nu a fost afectată.

De asemenea, nimeni nu a fost rănit, iar pagubele provocate de incendiu au fost minore.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More