Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Incendiu la subsolul unei case din Gherla. Au intervenit și pompierii din Dej – FOTO/VIDEO

0 331

Două autospeciale de stingere a incendiilor din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej au fost trimise să intervină la un incendiu izbucnit la o gospodărie din Gherla.

Incendiul a fost sesizat la numărul unic de urgență 112 în jurul orei 12, la fața locului intervenind un echipaj al Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Gherla, în sprijinul căruia au fost trimise alte două autospeciale de stingere a incendiilor de la Dej.

Incendiul se manifesta la subsolul unei case de pe strada Mihai Eminescu, chiar peste drum de Penitenciarul de Maximă Siguranță Gherla.

Potrivit vecinilor, în respectiva casă nu locuia nimeni de mai mulți ani de zile. Aceștia au văzut încă se aseară că pe geamul de la subsol ieșea fum, însă au alertat autoritățile abia în această dimineață, după ce au văzut că fumul este tot mai gros.

Cauza izbucnirii incendiului nu a fost încă stabilită de către polițiști și pompieri, aceștia din urmă rămânând în zonă pentru a supraveghea situația și a preîntâmpina izbucnirea unui nou incendiu.

În urma incendiului au ars mai multe obiecte de îmbrăcăminte și mobilier care erau depozitate în subsolul casei respective.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More