Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Incendiu la un apartament în cartierul Mănăștur din Cluj – FOTO/VIDEO

0 120

incendiu-apartament

Un apartament al unui bloc din cartierul clujean Mănăștur a fost mistuit de flăcări azi. O familie cu doi copii a reușit să scape cu viață din calea flăcărilor.

Cei doi părinți și copiii au reușit să se salveze înainte ca incendiul să se extindă. Vecinii acestora au ieșit și ei îngroziți din apartamente, toți locatarii fiind evacuați de pompierii clujeni sosiți la fața locului.

În îmbulzeala care s-a creat, o persoană a fost rănită și a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a căzut pe scări, însă starea acesteia nu este una gravă.

„În urma acestui incendiu, au fost evacuate toate persoanele din acest bloc, iar una dintre persoane a necesitat asistenţă medicală. În urma evacuării, a alunecat pe scări şi s-a lovit. Alte persoane nu au fost rănite. Din păcate, apartamentul a fost distrus în totalitate. Urmează să evaluăm şi celelalte apartamente, să vedem dacă au fost afectate şi în ce măsură”, a declarat Andrei Biriș, purtător de cuvânt al ISU Cluj.

Foto/Video: Digi24.ro

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More