Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Incendiu la un apartament din centrul Zalăului

0 438

Detașamentul de Pompieri Zalău a fost solicitat azi să intervină la un incendiu izbucnit într-un bloc din centrul orașului.

Evenimentul a fost sesizat după-amiaza la numărul unic de urgență 112, iar la fața locului au intervenit în scurt timp echipaje de stingere a incendiilor din cadrul ISU Sălaj.

”Pompierii zălăuani au fost solicitați sa intervină la un incendiu izbucnit la un apartament dintr-un imobil situat pe bulevardul Mihai Viteazul (bloc Horea) din municipiul Zalău”, a transmis ISU Sălaj.

Purtătorul de cuvânt al instituției a precizat că incendiul a avut loc într-un apartament de la primul etaj al blocului de pe bulevardul Mihai Viteazu, acesta fiind inundat cu fum. Din acest motiv, toți locatarii blocului au fost evacuați pentru mai multă siguranță.

”S-a deschis trapa de evacuare a fumului situată pe casa scării, ventilaţia este asigurată, s-a degajat fumul din apartament. Incendiul este lichidat, s-a manifestat în întreg apartamentul, s-au evacuat aproximativ 35 persoane”, a mai precizat reprezentantul ISU.

”Trei persoane au fost asistate la faţa locului de către echipaje ale ambulanţei, însă nu au necesitat transportul la spital. Au ars o serie de bunuri din interiorul imobilului(piese de mobilier, aparatură electrocasnică, materiale textile, etc), după lichidarea incendiului pompierii au verificat toate apartamentele imobilului”, a mai transmis ISU.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More