Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Incendiu la un complex de locuințe sociale din Câmpia Turzii. Zeci de persoane evacuate – FOTO/VIDEO

0 82

Un puternic incendiu a izbucnit în această dimineață în cadrul unui complex de locuințe sociale din Câmpia Turzii. Mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj a intervenit la fața locului cu trei autospeciale cu apă și spumă pentru stingerea incendiilor.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta la acoperișul locuințelor sociale care adăpostesc aproximativ 20 de familii. Pentru mai multă siguranță, persoanele care locuiesc în zonă au fost evacuate.

Potrivit reprezentanților ISU Cluj, a fost nevoie de intervenția echipajelor de ambulanță, șase persoane având nevoie de îngrijiri medicale după ce au suferit atacuri de panică. Una dintre victime a fost transportată la spital, anunță cei de la ISU Cluj.

Din câte se pare, incendiul a pornit de la un scurtcircuit produs în podul uneia dintre case, dar având în vedere că locuințele sunt lipite una de alta, flăcările s-au extins cu repeziciune la mai multe imobile.

”Trei autospeciale au intervenit pentru stingerea unui incendiu manifestat la acoperișul mai multor locuințe sociale din Câmpia Turzii. 20 de familii au rămas fără acoperiș, totalizând cca. 80 de persoane. Șase persoane au primit îngrijiri medicale pentru atac de panică oferit de echipajul Serviciului de Ambulanță Județean”, precizează ISU Cluj.

La locul incendiului a ajuns și primarul localității, Dorin Lojigan, care a dat asigurări oamenilor care locuiesc în casele afectate de incendiu că vor primi sprijin din partea autorităților locale pentru a-și reface locuințele în prag de iarnă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More