Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Incendiu în localitatea Cormaia. O mansardă s-a făcut scrum – FOTO

0 188

Un puternic incendiu a izbucnit în această dimineață la o gospodărie din localitatea bistrițeană Cormaia. Apelul la 112 s-a dat, la ora 06.23, când un apelant sesiza Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Bistrița” al judeţului Bistrița – Năsăud cu privire la producerea unui incendiu la o locuinţă situată în localitatea Cormaia.

”La adresa indicată de apelant au fost mobilizate echipajele Gărzii de Intervenție Sîngeorz – Băi, care au acţionat cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă și un echipaj de prim ajutor SMURD pentru stingerea incendiului ce se manifesta violent la acoperişul casei. Pompierii militari au fost sprijiniți de pompierii voluntari de la SVSU Sîngeorz – Băi și aproximativ 15 localnici, care au acționat sunt coordonarea comandantului intervenției (șeful gărzii de intervenție)”, se arată în comunicatul ISU Bistrița-Năsăud.

Potrivit sursei citate, incendiul se manifesta pe o suprafață de cca. 300 mp, la nivelul acoperișului casei și al încăperilor de la mansardă.

Echipajele de intervenție au localizat şi lichidat cu operativitate focarele de incendiu, reuşind să împiedice propagarea acestuia la partea inferioară a imobilului. Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un coș de fum neprotejat față de elemente combustibile (grindă de lemn).

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More